Ma numesc Roxana, am 33 de ani si de cand ma stiu iubesc animalele.

De aproximativ 2 ani o am pe Tupi, iepurica mea, care mi-a schimbat viata complet.

In primul rand am devenit vegetariana si in al doilea rand mi-am dat seama ca imi doresc foarte mult sa fiu in preajma animalelor de companie.

Intotdeauna mi-am dorit sa am propria afacere facand ceva ce imi place foarte mult. De cand ma stiu animalutele au facut parte din viata mea, crescand intr-un mediu cu multe animalute, asta datorita tatalui meu care a fost medic veterinar, am avut parte inca de cand eram copil de dragostea lor si de responsabilitatea de a avea grija de ele.

Tocmai de aceea am decis sa imbin utilul cu placutul si sa ofer servicii de plimbare a cateilor si ingrijirea animalutelor de companie in lipsa voastra. Fiind ,,mamica” unui iepuras de peste doi ani de zile, mi-am dat seama ca mereu iti trebuie o persoana de incredere pentru a avea grija de blanosul tau atunci cand esti plecat. De aceea consider ca apeland la serviciile mele vei avea parte de liniste sufleteasca atunci cand nu poti fi langa blanosul tau, in perioada cand esti plecat in vacanta sau ai alte angajamente de munca. Sunt o persoana flexibila cu orele pe care le pot lucra iar preturile mele sunt competitive.

Tocmai de aceea eu va astept cu mult drag sa ne cunoastem si sa colaboram!