Termeni si conditii

DEFINITII

Petsitterbucuresti.ro este un site de prezentare al serviciilor de pet sitting in orasul Bucuresti.

Utilizator este acea persoană cu vârstă de peste 18 ani care accesează site-ul petsitterbucuresti.ro cu scopul de a contracta serviciile de: pet sitting, drop by visit, pet taxi si dog walking.

Despre mine este acea sectiune din cadrul site-ului prin intermediul căreia sunt puse la dispozitie utilizatorului informatii cu privire la experienta si pregătirea detinuta pentru prestarea serviciilor in cauza.

Petsitting – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului prin care sunt detaliate aspecte ce tin de serviciul de petsitting precum: costul serviciilor, regulamantul pentru prestarea acestor servicii si ce implica.

Dog walking – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului prin care sunt detaliate aspecte ce tin de serviciul de dog walking precum: costul serviciilor, regulamantul pentru prestarea acestor servicii si ce implica.

Drop by visit – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului prin care sunt detaliate aspecte ce tin de serviciul de drop by visit precum: costul serviciilor, regulamantul pentru prestarea acestor servicii si ce implica.

Pet taxi – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului prin care sunt detaliate aspecte ce tin de serviciul de pet taxi precum: costul serviciilor, regulamantul pentru prestarea acestor servicii si ce implica.

BLOG – reprezintă acea sectiune din cadrul site-ului petsitterbucuresti.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informatii cu privire la diferite subiecte ce au legatura cu animalele de companie.

CONTACT – reprezintă acea sectiune din cadrul site-ului petsitterbucuresti prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informatii cu privire la datele de contact ale prestatorului de servicii.

Utilizatorul se obligă ca prin folosirea site-ului petsitterbucuresti.ro să nu reproducă sau să folosească materialele prezentate pe prezentul site, fără acordul administratorului site-ului sau fără a solicita acordul în acest sens.

Prin accesarea serviciilor prezentate pe site-ul petsitterbucuresti sunteti de acord cu termenii privind pretul serviciilor, termenul acestora, variantele de serviciul precum si regulamentul serviciilor.