Drop by visit

Vizita la domiciliu (drop by visit) se refera de obicei la situatia  cand esti plecat si ai nevoie ca cineva sa se duca la animalutul tau jumatate de ora sa il verifice.

Automat va primi mancarica, apa curata, o mica pauza de alergat prin apropiere si bineinteles putina joaca.

Totodata nu voi uita sa ii aprind lumina daca animalutul se simte mai in siguranta asa sau ii voi aprinde televizorul (eu ii las tot timpul lui Tupi televizorul aprins 3-4 h pentru a fi mai linstita cand sunt plecata).

Preturi

Basic

Jumate de ora - 50 de Lei

Voi sta cu blanosul tau timp de o jumate de ora. Va primi mancarica, apica si ma voi asigura ca ii voi oferi dragoste si afectiune :D.

Plus

Jumate de ora - 55 de Lei

Blanosul tau va primi tot ceea ce primeste la punctul Basic plus va avea parte de o mica iesire fuga fuga prin fata blocului!

Pro

Patruzeci si cinci de Min. - 65 de Lei

Eu si cu dragalasenia ta vom petrece aproape o ora impreuna si avea parte de toate lucrurile mentionate la punctele Basic si Plus.

Se vor aplica urmatoarele tarife speciale la preturile de mai sus: a. + 50 % pentru Sarbatorile Legale;
b. + 50 % pentru rezervarile facute cu 24h inainte.

Regulament

Rezervarea se face la fel prin sms, WhatsaApp sau telefon, cu cateva zile inainte. Cand ne vom cunoaste prima data, cu o zi inainte de data rezervata de tine, dupa dragalasitul de rigoare vom stabili urmatoarele reguli: unde se regaseste mancarea si apa animalutului, jucariile dar si predarea cheii sau plata serviciului.

Anularea serviciului de pet sitting se face cu 48h, inainte de data rezervarii. Daca veti face anularea cu mai putin de 24h se va pierde 50% din suma.

In cazul, in care se va ivi o problema medicala in legatura cu pufosenia, voi lua prima data legatura cu tine si vom gestiona cat mai bine situatia impreuna. 

Mentionez ca atunci cand eu nu voi fi cu pufosenia in casa, va tine de tine sa te asiguri ca el nu are variante de a iesi din casa, limitand astfel un risc al evadarii.

Întrebarile părintilor de animălute

Nu, si am aprecia daca ati intelege acest lucru dar veti fi taxat pe toata perioada stabilita, deoarece noi am refuzat alte animalute sa fie in grija noastra, multumesc! 🙂

Da, nu voi putea lua in calcul o colaborare daca nu avem prima vizita de cunoastere si aflarea tuturor detaliilor, care este gratis bineinteles!

Plata se va face cash in ziua cand se va preda cheia sau prin transfer bancar bancar cu o zi inainte. Ti se va emite factura sau factura si chitanta.

Da, sunt acceptate aceste gesturi sub forma de multumire!

In cazul in care animalutul dvs. pateste ceva de urgenta medicala, vei fi primul instiintat si se va lua o decizie rapida, acesta fiind dus la cel mai apropiat medic in functie de starea lui sau la medicul lui veterinar. Toate aceste detalii se vor da la prima intalnire de cunoastere, iar proprietarul are responsabilitatea de a plati cheltuielile la clinica si transportul pet sitterului.