Dog walking

Orice anotimp este afara sunt alaturi de micul tau alergator. Daca nu ne cunoastem deja, imi doresc sa o facem cat mai repede (gratis) pentru a afla cat mai multe despre tine si pufosenia ta.

Serviciile de dog walking (plimbare a catelusilor) sunt solutia perfecta atunci cand iti iubesti animalutul de companie, dar nu poti fi cu el toata ziua. Atunci cand catelusul face parte din familie si trebuie sa il parasiti pentru a merge la serviciu, pentru a pleca in excursii sau pentru alte motive, automat situatia devine un pic ingrijoratoare pentru voi si pentru catelus.

Chiar daca ai nevoie regulat sau ocazional de parinte pentru blanosul tau, iti pot oferi servicii personalizate de dog walking si caring pentru catelusul tau.

Totodata pentru ca stiu cat de mult stai cu gandul pufosenia ta, iti pot trimite pe WhatsApp poze si filmulete cu ea/el tocmai pentru a nu-ti mai fi atat de dor :D.

Daca ai 2 blanosi tariful se va percepe cu 50% redus la al doilea blanos.

Preturi

Basic

30 de Minute - 50 de Lei

Voi plimba blanosul tau timp de 30 de minute si ne vom simti bine impreuna. Dupa care il voi duce acasica sau unde imi vei indica tu, iar pufosenia te va astepta fericita!

Plus

1 ora - 80 de Lei

Voi plimba blanosul tau timp de o ora si va avea parte de masaj si pieptanat din partea casei. Dupa care il voi duce acasica si desigur te va astepta fericit pana te vei intoarce.

Pro

3 ori pe zi/ jumate de ora - 145 de lei

Eu si cu dragalasenia ta ne vom intalni de 3 ori intr-o zi si va avea parte de o periere, un masaj, muuulta joaca. Iar tu vei beneficia desigur de pozele cu noi doi, care se aplica oricarui pachet.

Se vor aplica urmatoarele tarife speciale la preturile de mai sus: a. + 50 % pentru Sarbatorile Legale;
b. + 50 % pentru rezervarile facute cu 24h inainte.

Regulament

Dupa ce ma vei contacta prin sms, WhatsApp sau apel telefonic, vom avea o prima intalnire pentru a ne cunoaste mai bine.

Dupa ce ne-am cunoscut si am stabilit ca vom colabora iata regulile mele :D:

Ideal ar fi ca rezervarile sa fie facute din timp si mai precizez ca daca vei anula rezervarea rezervarea cu mai putin de  48h inainte se va pierde 50% din suma.

De asemenea daca anulezi rezervarea cu mai mult de 48h inainte suma se va returna in contul tau.

In momentul in care ne vom cunoaste prima data, cu o zi inainte de data pentru care ai facut rezervarea, mi-as dori sa stiu cat mai multe detalii despre animalut si despre obiceiurile lui. Tot atunci se va face si predarea cheii locuintei tale.

Plimbarile catelusilor se vor desfasura in parc sau unde doriti voi si unde este el/ea obisnuit. 

Pufosenia va avea in mod obligatoriu, lesa, zgarda sau ham, de restul ma ocup eu :D.

Mentionez totodata ca daca catelusul va produce diverse pagube in casa, nu voi raspunde pentru ele :). Obligatia mea in acest sens este de a te anunta si de a ma asigura ca animalutul este in perfecta stare de sanatate.

Întrebarile părintilor de animălute

Nu, si am aprecia daca ati intelege acest lucru dar veti fi taxat pe toata perioada stabilita, deoarece noi am refuzat alte animalute sa fie in grija noastra, multumesc! 🙂

Da, nu voi putea lua in calcul o colaborare daca nu avem prima vizita de cunoastere si aflarea tuturor detaliilor, care este gratis bineinteles!

Plata se va face cash in ziua cand se va preda cheia sau prin transfer bancar bancar cu o zi inainte. Ti se va emite factura sau factura si chitanta.

Da, sunt acceptate aceste gesturi sub forma de multumire!

In cazul in care animalutul dvs. pateste ceva de urgenta medicala, vei fi primul instiintat si se va lua o decizie rapida, acesta fiind dus la cel mai apropiat medic in functie de starea lui sau la medicul lui veterinar. Toate aceste detalii se vor da la prima intalnire de cunoastere, iar proprietarul are responsabilitatea de a plati cheltuielile la clinica si transportul pet sitterului.