Pet taxi

In caz de animalutul tau are nevoie la veterinar sau la coafor il voi insoti cu drag.

Cu siguranta ti s-a intamplat sa ai o programare la salon pentru ca blanosul sa fie tuns si aranjat sau poate controlul lui de rutina, iar tu sa nu ai timp.

Serviciul de pet taxi este ideal pentru proprietarii de animalute care nu se pot ocupa de acest lucru.

Stiu ca animalutul tau este foarte special, tocmai de aceea va fi tratat cu respect, dragoste si multa afectiune!

Prin urmare eu si cu pufosenia ta vom face VromVrooom spre destinatia indicata de tine cu mare drag!

Serviciul pet taxi nu se aplica pentru rute in afara Bucurestiului.

Preturi

Pet taxi

Costul acestui serviciu este oferit in functie de durata si traseul calatoriei cu pufosenia ta. Se vor aplica costuri și pe timpul de așteptare, în cazul, în care acesta există.

Se vor aplica urmatoarele tarife speciale la preturile de mai sus: a. + 50 % pentru Sarbatorile Legale;
b. + 50 % pentru rezervarile facute cu 24h inainte.

Regulament

Rezervarea se face la fel prin sms, WhatsaApp sau telefon, cu cateva zile inainte de data transportului pufoseniei sau cu minim 24 de ore inainte de ziua, in care se doreste transportul animalutului. In cazul in care nu se respecta regula de rezervare cu 24 de ore inainte de data transportului, se vor aplica taxe suplimentare.

Pretul serviciului de pet taxi se va plati inainte de data prestarii acestuia, dupa ce a fost comunicat. Iar in cazul, in care transportul nu mai este necesar, NU se vor returna banii pe serviciul de pet taxi rezervat si platit.

Transportul la locatie (spre exemplu la veterinar) poate implica si timpi de asteptare, care se vor plati separat fata de costul transportului.

Anularea serviciului de pet taxi se face cu 48h inainte de data rezervarii, doar in acest caz se vor returna banii. Daca serviciul de pet taxi nu mai este de interes pentru client sau daca rezervarea se va anula cu mai putin de 24 de ore inainte, NU se vor returna banii.

In rest nu va faceti griji, ne vom lua toate masurile de precautie pentru ca tu si animalutul tau de companie sa beneficiati de un transport sigur, linistit si lipsit de evenimente in trafic, fix la locatia unde veti dori sa ajungeti.  Pentru ca inainte de toate, echipa noastra este mare iubitoare de animalute.

Prin urmare va asteptam sa accesati cu incredere serviciul de pet taxi pentru a ajunge la timp la veterinar, coafor sau poate la niste prieteni care stau in alta zona a Bucurestiului.

 

Întrebarile părintilor de animălute

Nu, si am aprecia daca ati intelege acest lucru dar veti fi taxat pe toata perioada stabilita, deoarece noi am refuzat alte animalute sa fie in grija noastra, multumesc! 🙂

Da, nu voi putea lua in calcul o colaborare daca nu avem prima vizita de cunoastere si aflarea tuturor detaliilor, care este gratis bineinteles!

Plata se va face cash in ziua cand se va preda cheia sau prin transfer bancar bancar cu o zi inainte. Ti se va emite factura sau factura si chitanta.

Da, sunt acceptate aceste gesturi sub forma de multumire!

In cazul in care animalutul dvs. pateste ceva de urgenta medicala, vei fi primul instiintat si se va lua o decizie rapida, acesta fiind dus la cel mai apropiat medic in functie de starea lui sau la medicul lui veterinar. Toate aceste detalii se vor da la prima intalnire de cunoastere, iar proprietarul are responsabilitatea de a plati cheltuielile la clinica si transportul pet sitterului.