Pet sitting

Plecati in vacanta sau intr-o zi sunteti prins cu alte lucruri si vreti sa va stiti animalutul in siguranta? Sunt aici pentru a-i da prietenului tau cu blanita, mancare, apa, plimbare si multa dragalasenie. Imi place sa fac poze asa ca te poti astepta de la mine, daca esti de acord si nu te deranjeaza sa iti trimit poze cu animalutul tau sa iti aline putin dorul de el. Nu mereu te poti baza pe prieteni, rude sau vecini pentru a avea grija de pufosenia ta. Asa ca eu pot fi un real ajutor si te poti baza in perioada cand esti ocupat cu alte treburi. Practic pentru acest lucru sunt eu aici, sa imi asum responsabilitatile tale pe perioada dorita.

Pet sitting este un serviciu pus la dispozitie pentru blanosi pentru atunci cand tu esti plecat/a din oras si nu ai cu cine sa iti lasi sufletelul.

Exista o diferenta intre pet sitting si drop by visit, in sensul ca in acest caz voi petrece un numar mai mare de ore cu pufosenia ta.

Te vei intreba ce voi face in tot acest timp petrecut cu blanosul.

Ei bine, pe langa multa dragoste si afectiune ma voi preocupa de urmatoarele aspecte:

  • va primi mancarica lui cea de pret conform celor indicate de tine;
  • va fi scos la plimbare ori de cate ori este nevoie, la fel conform indicatiilor tale;
  • voi face curatenia bolului de apa si a custii sau litierei (daca vorbim de un pet mic) sau voi face ordine printre jucariile lui/ei si a principalelor obiecte personale ale acestuia;
  • ma voi juca cu el/ea si ma voi asigura ca are parte de cea mai faina experienta cat tu esti plecat;
  • va primi medicamentele (daca este cazul), la ora potrivita si indicata de tine;

De asemenea cat esti plecat/a ma pot ocupa de ingrijirea/udarea plantelor, inchiderea perdelelor, colectarea corespondentei. Toate aceste lucruri pentru pastrarea casei in siguranta.

Totodata pentru ca stiu cat de mult stai cu gandul pufosenia ta, iti pot trimite pe WhatsApp poze si filmulete cu ea/el tocmai pentru a nu-ti mai fi atat de dor :D.

Preturi

Basic

1 ora - 80 de Lei

Voi sta cu blanosul tau timp de o ora (oricum nu voi rezista sa nu stau mai mult :D) si vom face toaaate activitatile mentionate mai sus presarate cu multa dragoste si afectiune, hihihi!

Plus

2 ore - 140 de Lei

Voi sta cu pufosenia ta timp de de doua ore si vom face la fel toate activitatile mentionate, plus, va avea parte de o periere din partea casei pentru ca blanita sa fie de expozitie! 😀

Pro

3 ore - 170 de Lei

Eu si cu dragalasenia ta vom petrece 3 ore impreuna si avea parte si de o periere si de multa joaca, presarata asa cum te-am obisnuit cu muulta dragoste si alintaciune!

Se vor aplica urmatoarele tarife speciale la preturile de mai sus: a. + 50 % pentru Sarbatorile Legale;
b. + 50 % pentru rezervarile facute cu 24h inainte.

Regulament

Rezervarea se face la fel prin sms, WhatsaApp sau telefon, cu cateva zile inainte. Cand ne vom cunoaste prima data, cu o zi inainte de data rezervata de tine, dupa dragalasitul de rigoare vom stabili urmatoarele reguli: unde se regaseste mancarea si apa animalutului, jucariile dar si predarea cheii sau plata serviciului.

Anularea serviciului de pet sitting se face cu 48h, inainte de data rezervarii. Daca veti face anularea cu mai putin de 24h se va pierde 50% din suma.

In cazul, in care se va ivi o problema medicala in legatura cu pufosenia, voi lua prima data legatura cu tine si vom gestiona cat mai bine situatia impreuna. 

Mentionez ca atunci cand eu nu voi fi cu pufosenia in casa, va tine de tine sa te asiguri ca el nu are variante de a iesi din casa, limitand astfel un risc al evadarii.

Întrebarile părintilor de animălute

Nu, si am aprecia daca ati intelege acest lucru dar veti fi taxat pe toata perioada stabilita, deoarece noi am refuzat alte animalute sa fie in grija noastra, multumesc! 🙂

Da, nu voi putea lua in calcul o colaborare daca nu avem prima vizita de cunoastere si aflarea tuturor detaliilor, care este gratis bineinteles!

Plata se va face cash in ziua cand se va preda cheia sau prin transfer bancar bancar cu o zi inainte. Ti se va emite factura sau factura si chitanta.

Da, sunt acceptate aceste gesturi sub forma de multumire!

In cazul in care animalutul dvs. pateste ceva de urgenta medicala, vei fi primul instiintat si se va lua o decizie rapida, acesta fiind dus la cel mai apropiat medic in functie de starea lui sau la medicul lui veterinar. Toate aceste detalii se vor da la prima intalnire de cunoastere, iar proprietarul are responsabilitatea de a plati cheltuielile la clinica si transportul pet sitterului.