Politică de confidențialitate

Cine suntem? Ce facem?

Petsitterbucuresti.ro este un site de prezentare al serviciilor de petsitting, dogwalking, drop by visit si pet taxi. Prin urmare vom respecta toate elementele de confidentialitate si vom proteja interesele clientilor, in sensul protejarii confidentialitatii datelor acestora.

Ce date colectăm? De ce le colectăm?

Singurele date pe care noi le colectăm sunt datele oferite de terțe părți ca de exemplu Google Analytics prin intermediul fișierelor de tip cookies. Acestea practic ne oferă statistici cu tipul de utilizatori ne referim aici la vârsta, interesele, frecvența cu care aceștia ne vizitează site-ul tocmai pentru a putea imbunatati capacitatea noastra de a putea oferi serviciile in cauza.

Colectăm aceste date pentru a vă oferi o experiență cât mai în regulă atunci când ne vizitați site-ul și bineînțeles pentru a ști ce alte informații juridice să vă oferim.

2. Formularul de contact

Formularul de contact este folosit de către noi pentru a va putea ajuta in procedura de obtinere a serviciilor de petsitting, dogwalking, drop by visit si pet taxi.

Informațiile pe care dvs. ni le furnizați sunt confidențiale si le vom folosi doar pentru contractarea serviciilor expuse mai sus.

Informatiile pe care le colectam cu acordul dvs. sunt numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email.

Aceste informatii nu sunt pastrate mai mult de 30 de zile tocmai pentru a putea colabora in sensul obtinerii serviciilor prezentate mai sus.

3. De la cine obținem aceste date?

Datele le obținem de la terțe părți ca de exemplu: Google Analytics.

4. Ce poți face dacă nu îți dorești să colectăm date prin intermediul terțelor părți?

Dacă nu dorești să colectăm date despre tine atunci poți dezactiva opțiunea de salvare a fișierelor de tip cookie din meniul ,,Preferințe’’, această opțiune o poți regăsi pe orice Browser ca de exemplu: Google Chrome, Internet Explorer, Firefox.

5. Ce legislație respectăm?

Respectăm Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind Protecția Persoanelor Fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, precum si orice alte norme sau legislatie in vigoare privind protectia confidentialitatii datelor.