You are currently viewing Viata mea cu Tzupi

Viata mea cu Tzupi

Ei bine poate va intrebati cine este Tupi si ce rol are ea?!

Totul a pornit de aici …

Introducere

Mi-a fost dragalasa si am iubit-o din prima clipa cand am vazut-o, nu stiam prea multe despre cum se creste un iepuras, dar m-am documentat foarte mult despre viata iepurasilor si inca o fac. Phoai cate s-au schimbat in doi ani de zile de cand este in viata noastra..

Cum mi-a schimbat viata Tzupi?

In primul rand fericirea pe care ti-o arata un animalut si calmul pe care il dobandesti cand vine la tine si te iubeste nu il poti compara cu nimic.

In al doilea rand tot iepurica asta mica “ne-a facut” sa renuntam la a mai manca carne si sa devenim vegetarieni si tare ma face fericita lucrul asta. Bine, au fost si multe documentare vazute pe tema aceasta dar mereu voi crede ca EA a fost initiatoarea deciziei.

Iar in al treilea rand lectiile pe care ti le poate da o pufosenie blanoasa te lasa mereu uimit. Ei nu iti raspund cu aceiasi moneda daca ii certi cand fac vreo prostioara ci din contra vin la tine, te ling, te iubesc in felul lor si in momentul ala iti pare atat de rau ca ai certat-o chiar si un pic.

Cred ca prima intrebare pe care cineva ti-o adreseaza cand afla ca ai un iepuras e, wow si unde isi face nevoiele?

Ei bine Tupi si-a facut nevoiele inca de la patru luni in litiera(are trei cate una in fiecare camera) iar cand era bebe erau pad-uri in zonele unde statea ea, pana intr-o zi cand s-a gandit sa nu mai foloseasca litera pe post de joaca 😀

Acum Tupi este adulta, inteligenta si foarte mandra de cum ne-am schimbat in preajma ei.

Sunt multe de spus despre viata unui iepuras dar un lucru cert este ca un animalut chiar iti poate schimba viata!

Daca si tu ai un animalut, atunci eu ii pot oferi aceeasi iubire pe care i-o ofer lui Tzupi. Te astept sa ne imprietenim aici: https://petsitterbucuresti.ro/