You are currently viewing Adoptă nu cumpăra!

Adoptă nu cumpăra!

De ce ar trebui sa adoptam in loc sa cumparam un animalut de companie?

a. pentru ca in primul rand salvezi o viata.

b. pentru ca toate animalutele au suflet.

c. pentru ca si cele din adaposturi merita o viata mai buna.

d. pentru ca  majoritatea au fost maltratate si abandonate.

e. pentru ca si cei de acolo pot fi dresati.

Catelusii ce sunt pentru adoptie nu sunt cu nimic mai prejos decat cei de rasa, unele studii spun ca cei din adapost sunt mai atasati, iubitori, intelegatori, asta si datorita stilului viata trait.

In tara noastra mai precis in jud Arges se regaseste cel mai mare adapost din lume pentru catelusi, aici se regasesc peste 6000 de sufletele fara stapan, in Bucuresti sunt pe putin 12 centre de adoptii. Pentru a fi dat spre adoptie catelusul trebuie sa depaseasca 7 zile, in aceasta perioada el este vaccinat antirabic, deparazitat, sterilizat,microcipat si tratat de bolile infectioase si contagioase.

Pe mine nu ma sensibilizeaza nimic mai mult decat animalutele, sunt cele mai frumoase, inocente si iubitoare fiinte de pe Pamant. Nu te costa nimic sa salvezi un sufletel, este gratis, pe langa asta faci o fapta buna si nu mai incurajezi acei “samsari” ai animalelor sa se imbogateasca!

Convietuirea langa un animalut iti aduce numai lucruri frumoase, poti avea un prieten non stop langa tine, poti fi vesel in zilele triste, poti sa faci miscare mai multa, poti sa devii mai responsabil, si poti avea iubire neconditionata.

Nu uita ca orice animalut presupune responsabilitate pe viata!

Sunt trist aici! 🙁
Salveaza-ma!
Catelus inainte si dupa ce a fost adoptat :). Adoptia face minuni!