You are currently viewing Pet taxi Bucuresti
pet taxi bucuresti

Pet taxi Bucuresti

Pet taxi
Pet Taxi Bucuresti

Cu totii am avut nevoie macar o data de serviciile de pet taxi pentru animalutul nostru de companie. Tocmai de aceea noi venim in sprijinul vostru cu serviciul de pet taxi Bucuresti. Dar cu toate acestea a trebuit sa apelam la un prieten pentru a ne ajuta cu transportul blanosului.

De ce spunem ca a trebuit sa apelam la serviciile unui prieten? Pentru faptul ca marea majoritate a oamenilor nu sunt de acord cu transportul de animalute in masina personala. Tocmai de aceea noi ne-am gandit la o solutie si am venit in sprijinul stapanilor de pufosi cu serviciul de pet taxi.

Ce presupune serviciul de pet taxi?

Serviciul de pet taxi reprezinta serviciul de transport al animalutului tau pe baza unei programari telefonice prealabile. Transportul animalutului tau de companie se va face in conditii de maxima siguranta atat pentru tine cat si pentru pufos.

De ce este necesara o programare?

Programarea este necesara pentru a ne face timp si a stabili in acelasi timp itinerariul pe care il vom aborda. Tocmai de aceea pentru a nu suporta costuri suplimentare ar fi ideal sa te programezi cu minim 24 de ore inainte de transport.

Cum beneficiezi de serviciul de pet taxi?

A. In primul rand asa cum am mentionat mai sus va trebui sa faci o programare pentru ziua si ora la care doresti serviciul de pet taxi.

B. In al doilea rand va trebui sa ne indici locatia de unde doresti sa venim sa te luam pe tine si pe blanosul tau dar si unde trebuie sa ajungi.

C. In al treilea rand va trebui sa ne spui daca vor exista timpi de asteptare la locul unde trebuie sa ajungi.

Toate detaliile de mai sus ne vor ajuta pe noi sa iti propunem un pret corect pentru transportul pe care doresti sa il efectuezi impreuna cu animalutul tau.

Cat voi plati pentru serviciul de pet taxi?

A. Costul serviciului de pet taxi va fi calculat in functie de numarul de kilometri pe care il vom parcurge si timpul de asteptare de la locatie unde doresti sa ajungi.

B. Totodata pretul serviciului de pet taxi va fi compus dintr-o suma fixa pentru orice transport, la care se vor adauga variabilele de la punctul A.

Imi primesc banii inapoi?

Banii vor fi returnati in urmatoarele conditii:

Anularea serviciului de pet taxi se face cu 48h inainte de data rezervarii, doar in acest caz se vor returna banii.

Cand nu se vor returna banii?

Daca serviciul de pet taxi nu mai este de interes pentru client. Sau daca rezervarea se va anula cu mai putin de 24 de ore inainte, NU se vor returna banii. Banii nu se vor returna in acest caz. Pentru simplul motiv ca noi deja ne-am blocat timp in programul nostru pentru a putea sa iti oferim serviciul de pet taxi. In acest timp, noi putand sa ajutam si alti blanosi care au nevoie de serviciile noastre de pet sitting :).

Pentru mai multe detalii privind serviciul de pet taxi poti accesa pagina noastra. Aici vei regasi informatii ample despre acest serviciu. https://petsitterbucuresti.ro/servicii-petsitter-bucuresti/pet-taxi-pet-sitting-bucuresti/

Totodata daca vrei sa te amuzi, dar in acelasi timp vrei sa vezi si cativa dintre clientii nostri poti sa ne urmaresti pe Instagram aici. https://www.instagram.com/pet_sitter_bucuresti/